Készítette: Keresztesi Barbara
Írta: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat – 2013. november 3.
Van egy késő őszi-kora téli fűszerkeverék, amelyet még a karácsonyi idény hivatalos beállta előtt szerettem volna itt bemutatni. Szegfűbors, gyömbér, fahéj, feketebors és szerecsendió egyszerű kombinációja, húsok és kekszek ízesítésére fogjuk használni ebben a hónapban.
Hozzávalók:
4 evőkanál őrölt fahéj,
2 evőkanál gyömbérpor,
1 evőkanál őrölt szegfűbors,
1 evőkanál őrölt feketebors,
1 evőkanál őrölt szerecsendió.
mini befőttesüveg,
szalag,
címke,
festék, ecset, ragasztó.
A fűszereket belekanalazom az üvegbe. Rácsavarom a tetőt, és alaposan összerázom. A címkét kivágom, megfestem, és felragasztom az üvegre. Masnit kötök a nyakára.
Szia
Barbi
Fotó: Keresztesi Barbara
Száznegyvenkilenc nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel.
Mi készült itt az elmúlt három napban?
Kétszáztizenhatodik nap: New York 1914
Kétszáztizenötödik nap: Vámpírok, kísértetek, boszorkányok
Kétszáztizennegyedik nap: Fehér gyertyák az asztalon
>>> Következő nap
A Merj Alkotni! 365+ projektben született összes poszt, egy lapon.