Készítette: Keresztesi Barbara
Írta: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat - 2013. október 20.
granatalmaecet nyito01
         A lazaccarpacciohoz gránátalmás ecetet ajánlottak, és nem tudom, hogy ez mennyire elképzelhetetlen, de nem volt itthon. Tulajdonképpen egész Budapesten nem volt. Barbi talált egy receptet és elkészítette, így két héten belül lesz gránátalmaecetünk. Akkor remélem, megtudjuk azt is, mi az a lazaccarpaccio.


granatalmaecet hozzavalok
Hozzávalók:
2,5 dl fehér ecet,
vanília esszencia,
60 g gránátalma mag.
granatalmaecet 02
granatalmaecet 03
A hozzávalókat összekeverem, majd 2 hétre üvegbe zárom az ecetet, hogy az ízek összeérjenek.
granatalmaecet nyito02
Szia
Barbi

Fotó: Keresztesi Judit

Százhatvanhárom nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel

Mi készült itt az elmúlt három napban? 

Kétszázegyedik nap: Gesztenyés pralinétorta
Kétszázadik nap: Búzakalász-asztalközép
Százkilencvenkilencedik nap: Kandiscukor-pálcika

>>> Következő nap

kalendarium 112 
 A Merj Alkotni! 365+ projektben született összes poszt, egy lapon.